lauantai 7. maaliskuuta 2015

Lomalikat

Kulunut viikko on mennyt lomasta nautiskellessa. Kuura aloitti maaliskuun ensimmäinen päivä juoksunsa ja jos aiemmat merkit pitävät paikkansa, niin Pihkan toisia juoksuja voi odotella seuraaville viikoille. Viime kerralla ilmeisesti koirien juoksukierto oli synkronoitunut keskenään ja Pihka aloitti ensimmäiset juoksunsa viikko Kuuran juoksujen alkamisen jälkeen. Kätevää. 
Saa nähdä pitääkö tämä paikkansa, vai oliko se vain sattumaa. Kuitenkin nämä jäävät Kuuran viimeisiksi juoksuiksi, sterilointia olen nimittäin suunnitellut toukokuun loppuun. 

Ja vähän lenkkikuvia, en muista miltä päivältä, koko viikko on ollut sään puolesta yhtä murmelinpäivää: kerta toisensa perään suojaa, pilvistä ja harmaata.
Mutta kuitenkin kotikotona on useampana talvena eräs mies (koiranomistaja itsekin) tehnyt pellolle ja osin metsään moottorikelkkauraa, jossa saa koirien kanssa lenkkeillä ihan luvan kanssa. Myös pellolla saa koirien kanssa kulkea kasvukauden ulkopuolella. Lenkkiin tulee jotain 1,5 - 2 km lisää tuolla kiekalla. Sydäntä oikein lämmitti, kun hän tuli muutama vuosi sitten asioikseen tästä kertomaan. Erittäin mukava juttu ja huippua, että tällaisia ihmisiä on olemassa!

Hupsu.
Hupsumpi.


Jotain kiinalaisten kaivuu-juttuja. Ei oikein avautunut minulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti