lauantai 6. kesäkuuta 2015

Muhos RN 6.6.-15

Taru ilmoitteli Pihkan Muhoksen ryhmänäyttelyyn, jossa tänään käytiin töröttämässä. Näyttelypaikka itsessään oli muuten älyttömän nätti (joen vierellä). Mutta niin, saaliiksi saatiin NUK ERI 2 ja tuomarina oli Pekka Teini, joka tuumasi näin: "Rotutyyppi erinomainen. Erinomainen sukupuolileima ja mittasuhteet. Oikea karvapeitteen laatu. Oikealinjainen pää, vielä hieman niukat poskikaaret. Hyvä kaula. Hieman pehmeä selkälinja. Hyvä häntä ja turkki. " Suhtautuminen tuomariin: Käsiteltävissä.

Tuomari sanoi, että Pihkalla on selkä vähän notkolla seisoessa, mutta liikkeessä tämä korjaantuu. Samoin toivoi lisää täyteläisyyttä poskiin ja näistä se SA jäi antamatta. Tuomari oli kyllä hirmu mukava, käsitteli koiria kauniisti ja hiplasi niitä sopivasti. Plussaa myös siitä, että kertoi ääneen muullekin yleisölle arvosteluaan koirista.

Itseä jännitti taas ihan hulluna ennen kehään menoa (ai mikä esiintymiskammo ja ahdistus isosta ihmisjoukosta, en minä vaan tiiä), mutta se jotenkin katoaa siellä kehässä juoksennellessa, varsinkin kun päättää luottaa koiraan ja keskittyä vaan siihen. Ehkä se vielä tästä. Hyvin Pippura meni kaikesta huolimatta, pisteet sille.

Taru napsi myös kuvia, katsotaan saanko laitettua niitä jossain välissä tännekin. Nyt vaan tällainen pikapäivitys.

Muoks. Ja nyt niitä kuvia!

Kuva: Taru Vallius
Kuva: Taru Vallius
Kuva: Taru Vallius
Kuva: Taru Vallius
Kuva: Taru Vallius
Kuva: Taru Vallius
Kuva: Taru Vallius
Kuva: Emilia Laakkonen

2 kommenttia:

  1. Jee, hyvä te! Mulla kans ihan järkyttävä jännitys jos ollaan näyttelyissä tai edes mätsäreissä. Pitäisi jotenkin saada moinen kuriin ja uskaltautua taas lähtemään kehiin Kodankin kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei se jännitys vaan hiivu, vaikka noissa tulee silloin tällöin käytyä. Mutta sinne vaan! Ja varmasti helpottaa jos tietää jonkun mukavan tuomarin kenelle mennä koiraa näyttämään. :)

      Poista