lauantai 17. lokakuuta 2015

Pari muuttujaa

Mökille lähdettiin, jossa tarkoituksena oli viettää aamupäivää sekä tehdä pihahommia. Matkalla kuitenkin näkyi joitain metsästysporukoita autoineen ja kun pihaan päästiin, niin laukauksia kajahteli siellä sun täällä. Tuntuipa joku koirakin haukkuvan jonkun matkan päässä. Kuuraa ahdisti sen verran, että se olisi halunnut mennä takaisin autoon, joten muutin suunnitelmaa ja nappasin molemmat koirat hihnoihin ja lähdettiin käymään Laahtasella. Läheisellä järvellä siis.

Mökkitietä ja vanhaa tienpohjaa köpsytellessä pauke alkoi vaimentua ja Kuura vähän rentoutua. Oli ihan hyvä idea lähteä vähän kauemmas, saatiin vähän erilainen päivälenkkikin aikaiseksi. Laahtasella saatiin olla ihan omassa rauhassa, joskin en uskaltanut koiria päästää irti vasta kuin puolessa välissä järveä. Toisella puolella kun menee aika lähellä maantie.
Liukasta oli pitkospuilla ja märkää tietenkin. Koiria ei näyttänyt haittaavan tuollainen pieni kosteus, eikä kyllä emäntääkään sen puoleen.

Kun pitää ylittää korkealta menevät pitkospuut ja molemmilla puolilla on vettä, niin Pihka kaahaa sata lasissa ja näköjään silmätkin vielä kiinni.


Kuura tulee taas varo-varo-vasti...Pipari juoksenteli ja rälläsi suomättäiden päällä minkä kintuistaan pääsi. On pikkulikalla kova kunto.
6 kommenttia:

 1. Se on hyvä, että on vaihtoehtoja. :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten kivan näköistä tuolla! Ja hauskoja kuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo järven toinen puoli on vähän mukavampi kulkea, siellä kun ei ole niitä vuokramökkejä ja on muutenkin vähän siistimpi. Jos joskus käytte tuolla, niin suosittelen lämpimästi kumppareita kengiksi. ;)

   Poista
 3. Mekin on retkeilty Laahtasella, kun Hipi oli pikku pirpana! Mukavia kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa! Siitäkin taitaa olla jo pari vuotta aikaa, äkkiä se tuo aika menee. :)

   Poista