tiistai 1. joulukuuta 2015

Yritys hyvä kymmenen.

Oho. Nyt on maailman kirjat sekaisin tai vähintään evoluutiossa on tapahtunut aimo harppaus kehityksessä. Tein nimittäin ensimmäisen videoni koskaan. Olen itsekin hämmästynyt tästä tapahtumasta ja odotan pelonsekaisin tuntein tulevaisuutta. Mitä seuraavaksi?  Tuleeko lisää epäselviä ja heiluvia videoita? Teenkö bannerin seuraavaksi jollain muulla ohjelmalla kuin Paintilla? Opinko viimeinkin käyttämään Photoshopia, jonka käyttöön olen käynyt kouluissa kaksi kuukauden mittaista kurssia, enkä vieläkään ymmärrä siitä mitään?

Kuuralla lentelee juustot pitkin naamaa, Pihkan kanssa loppui herkut käsistä kesken (sai kyllä lopuksi, video ehti loppua ennen sitä) ja emäntä myöhästyy palkkauksissa, mutta ikuistin nyt liikkuviksi kuviksi meidän touhuilut.
Pihka vielä opettelee tuota kaappien sulkemista ja sille helpompaa on noiden avaaminen. Kuura taas paiskoo ovia kiinni, kun se on niin innoissaan. Joten pahoittelut naapurit, se en ole minä joka niitä kaappeja aina kolistelee, vaan koirani.4 kommenttia:

 1. Hienot apurikoirat, laittele vaan uudelleenkin videota. :)

  VastaaPoista
 2. Vähän kiva temppu! Pitää opettaa Tessullekin. :)

  Hyvä ja helppo suomenkielinen ja ilmainen kuvankäsittely ohjelma on muuten Gimp. Tiedä vaikka tekisitkin seuraavan bannerin jollain muulla kuin paintilla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuostakin olen kuullut, täytyypä tutustua asiaan tarkemmin. Kiitos vinkistä! :)

   Poista