lauantai 29. huhtikuuta 2017

Oho, vähän venähti varkain.

Tämä blogitauko nimittäin.

Tässä lopputalven (vai kevään? En tiedä mitä tämä edes on, huhtikuukin on tuntunut pidennetyltä maaliskuulta jos säätä ajattelee) aikana iski väsymys vähän kaikkeen ja myös tämän blogin pitämiseen. Monesti oli tarkoitus kirjoittaa ja laittaa kuvia, mutta sitten tuli taas sellainen nääh-olo. Vaikka tämän blogin pitämisen ajatuksena on ollut se, että lähinnä laitan tänne matalalla kynnyksellä kaikenlaisia kuulumisia ja juttuja, niin silti iski taas paineet siitä, kun muilla on harrastus- ja tavoitepostauksia ja kaikkea muuta.
No, takaisin ruotuun sieltä kaivonpohjalta ja jatketaan siitä mihin jäätiin.

Tytöille kuuluu hyvää ja ne ovat touhottaneet entiseen malliin. Pääsiäisen aikana saatiin nauttia kunnon hankikeleistä ja rellestää metsissä pitkät tovit. Terveenäkin molemmat ovat pysyneet. Matokuurin annoin myös ja tällä kertaa oli vuorossa Axilur. Käytän vuorotellen edellämainittua ja Drontal Comp Vetiä, joten syksyllä on taas jälkeenmainitun vuoro. Punkkeja ei ole onneksi vielä näkynyt, mutta inhonsekaisin tuntein kerrottuja havaintoja olen jo kuullut. Katsotaan mitä tehdään niiden varaksi vai mennäänkö kesä ihan luomuna.

Pihka vetäisi itsensä tuossa vallattoman pohjavillattomaksi, kun tuli hieman lämpimämmät ilmat. Ajeltujen masukarvojenkaan tilalle se ei ole vielä kovin kummoisia karvoja kasvattanut, mutta ei tunnu haittaavan eikä kylmäkään ole ollut.
Kuuran karvatilanne on suoraan sanottuna melkoisen muhkea. Ainakin entiseen verrattuna. Leikkasin siltä tässä vähän aikaa sitten sen villahousuja vähän säädyllisemmiksi, mutta onneksi turkki ja iho on muuten kunnossa. Tassujen nutukkaista jouduttiin luopumaan, kun teiltä suli lumi pois ja asfaltti kulutti pitkät varvaskarvat lyhyiksi.


Ja vähän kuvasatoa tästä...kevättalvikeväänentiedä-ajalta. Vili kävi meillä hoidossa joku aika sitten ja toi vähän vaihtelua sekä tasapainotusta tyttöjen vaudikkaaseen menoon.Myös Rehjassa käytiin Kissalan väen ja Kirpun kanssa jääreittiä pitkin maaliskuussa(kohan se oli?). Oli hirmu nätti aurinkoinen keli ja makkarat saatiin paistettua epätoivoisesti savuavassa nuotiossa.

Kuvat: Mirka K.
2 kommenttia:

  1. Mulla on ainakin ollut harrastustekstit niin vähäisiä tänä vuonna, että niistä ei ainakaan voi/kannata paineita ottaa. :D Mut ehkä joillain muilla on enemmän. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eläs nyt, upeita tuloksia olette ainakin saaneet aikaan! :)

      Poista